Tänk på att...
Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version.

Jobba med IT

Försäkrings­kassans IT-avdelning är en av de största i landet. Vi jobbar med utveckling och drift av avancerade it-tjänster för hela Sveriges trygghetssystem. Här får du ett intressant och utvecklande arbete som spelar en viktig roll i människors liv.

Vad vi gör

Vårt uppdrag är främst att utveckla och leverera it-tjänster för den svenska socialförsäkringen. Våra kunder är alla som bor eller arbetar i Sverige. Vi jobbar ständigt med förbättringar och satsar stort på digitalisering, automatisering och självbetjäning. Innovation är ett ledord, vi driver och följer med i teknikutvecklingen för att göra våra tjänster tillgängliga och lätta att använda.

Vi arbetar också med att utveckla vårt arbetssätt, vår kultur och vår hälsa; vi behöver må bra för att kunna prestera bra på jobbet.

Utvecklas hos oss   

Hos oss är variationen stor så här kan du hitta den plats där du kommer bäst till din rätt. Vi hanterar hela utvecklingskedjan, från idé till utveckling, produktion och drift av it-tjänster. Du kan välja att specialisera dig eller att bredda din kompetens. Den tekniska mångfalden och variationen på uppdrag stor, så du kan du byta jobb på jobbet hela livet och ständigt fortsätta att utvecklas och bidra.


IT-avdelningen har kontor i Sundsvall, Kalix, Luleå, Söderhamn, Stockholm, Göteborg och Karlskrona.


Relaterade länkar

Om du vill jobba inom IT