Försäkringskassans logotyp
Logga in
Tänk på att...

Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version.

Jobba med it hos oss

Är du beredd att ta Sveriges viktigaste it-jobb? Vi har en av Sveriges största it-avdelningar. Här får du jobba i en innovativ miljö där det aldrig blir tråkigt. Med den senaste tekniken utvecklar och förenklar vi våra it-tjänster för medborgarna. Vi erbjuder även tjänster till flera myndigheter. 

Möt Anna, produktansvarig

1 minut

Anna Engström är produktansvarig för ett verktyg där myndigheter ska kunna samarbeta digitalt, säkert och enkelt. ”Behovet är stort av den här typen av molnlik tjänst och det gör att mitt arbete känns viktigt”, säger Anna, som började på Försäkringskassan som it-trainee 2019.

Spontanansök

Hittar du inte rätt it-jobb eller ort bland våra lediga jobb? Hör av dig till oss och berätta vad du vill och kan så hör vi av oss.

Spontanansökan Länk till annan webbplats.

Sök ledigt it-jobb

Anpassa resultatet genom att använda filteringsfunktionerna.
Lista med 0 objekt
6 lediga tjänster

Hela Sveriges it-avdelning

Försäkringskassan har en av Sveriges största it-avdelningar och vi har idag över tolvhundra medarbetare. Kraven på drift och utveckling är höga. Verksamheten är samhällskritisk och varje dag hanterar vi utbetalningar på 1,3 miljarder kronor i form av bland annat föräldrapenning, sjukpenning och pensioner. Vi utvecklar och hanterar också driften av it-system åt flera andra myndigheter.

Här tänker vi nytt och använder den senaste tekniken för att förenkla och förbättra, utveckla och leverera it-tjänsterna för socialförsäkringen.

Vi finns i:

  • Sundsvall
  • Kalix
  • Luleå
  • Söderhamn
  • Stockholm
  • Göteborg
  • Karlskrona
  • Trelleborg.

Kompetensutveckling och förmåner

Som medarbetare på Försäkringskassan har du en trygg anställning, tid för friskvård, möjlighet att arbeta på distans och flera andra förmåner. Medarbetare på it-avdelningen har 80 timmar per år avsatta för kompetensutveckling. Vi uppmuntrar aktivt att alla tar ansvar för och använder tiden för kompetensutveckling.

Senast uppdaterad