Försäkringskassans logotyp
Logga in
Tänk på att...

Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version.

Allmän information om LEFI Prenumeration

Tjänsten LEFI Prenumeration har som uppgift att utifrån inkomna och pågående beställningar leverera person- och förmånsinformation om efterfrågade beställningar.

 

Vid första beställning skickas den förmånsinformation som extern part har angivit för respektive person från det datum som angivits för förmånen/förmånerna (exempelvis Sjukpenning). Därefter skickas löpande förändringar i dessa förmånsuppgifter.

För detaljerad information om innehåll, se dokumentet beskrivning person- och förmånsinformatiion.

Vem kan använda tjänsten?

Målgruppen är främst försäkringsbolag. Även kommuner och statliga myndigheter kan ansluta sig till tjänsten. För att få använda tjänsten krävs det att man har rätt att få utlämnat uppgifter enligt lag.

 

Information om aktuell version av tjänsten återfinns avsnittet teknisk dokumentation.

Tjänsten LEFI Prenumeration är inte versionshanterad vilket innebär att endast en schemaversion är i drift. Senaste schemat gäller alltid och ingen bakåtkompatibilitet garanteras. Detta innebär även att Försäkringskassan inte håller reda på vilken schemaversion respektive kund har implementerat.

SLA

LEFI Prenumeration SLA Pdf, 295 kB, öppnas i nytt fönster.

Relaterade länkar

Senast uppdaterad