Tänk på att...
Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version.

Planerade avbrott och underhållsarbeten

ATB och STB för vissa patientbesök kommer inte betalas ut vecka 3

Efter helgens driftsättning inträffade ett fel. Felet drabbade de patientbesök som har rapporterats in innan den 13 januari 2019 och som har fallit ut för manuell hantering. När Försäkringskassan fattade beslut igår, den 14 januari, betalades begärda ATB och STB inte ut för dessa besök. Det innebär att några av er inte kommer att få utbetalt ATB och/eller STB i veckans utbetalning av tandvårdsersättning. Försäkringskassan arbetar med att korrigera de patientbesök som har blivit felaktiga. 

Vi arbetar ständigt med att förbättra våra e-tjänster för tandvårdsstödet. Planerade underhållsarbeten kan ibland orsaka driftstörningar eller avbrott i tjänsterna. Här ser du när vi planerar underhållsarbete. Anslut dig gärna till vår sms-tjänst för att hålla dig uppdaterad.

Planerat underhållsarbete

Vi stänger Tandvårdsstöd via journalsystem och Tandvårdsstöd via Portalen lördag den 19 januari kl. 22.00 och öppnar igen söndag den 20 januari kl. 06.00. Under stängningen genomför vi tekniskt underhåll.

Vi stänger Tandvårdsstöd via journalsystem och Tandvårdsstöd via Portalen lördag den 2 februari kl. 16.00 och öppnar igen söndag den 3 februari kl. 08.00. Under stängningen genomför vi tekniskt underhåll.

Driftinformation via sms

Anslut dig till vår sms-tjänst för att snabbt få information om driftstörningar och avbrott i e-tjänsterna.

För att ansluta:
Skicka sms med ordet TAND till 71377.

För att avsluta:
Skicka sms med orden TAND STOPP till 71377.

Relaterade länkar

För dig som systemleverantör