Försäkringskassans logotyp
Logga in
Tänk på att...

Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version.

Det ska vara lätt att göra rätt


Vi vet att du vill göra rätt när du rapporterar in till det statliga tandvårdsstödet. Och det ska vara lätt att göra rätt. Därför har vi lanserat ett informationspaket som ger dig en helhetsbild av det statliga tandvårdsstödet.

Informationspaketet innehåller även detaljkunskap om vårdgivarens rättigheter och skyldigheter, regler för anslutning till systemet, samt hur det går till att begära ersättning. Att ta del av informationen är väl investerad tid, det minskar risken för fel och du undviker onödigt merarbete och återkrav.

Du hittar informationspaketet här.

Informationspaket – det statliga tandvårdsstödet

En del av ett större arbete

Informationspaketet är en del av ett utvecklingsarbete där vi på Försäkringskassan vill utveckla vår service till er vårdgivare utifrån era förutsättningar och behov. Under hösten 2022 genomför vi intervjuer med några av er vårdgivare för att få ett underlag till vårt fortsatta utvecklingsarbete.