Tänk på att...
Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version.

Välkommen till tandvårdens nya sidor

Tandvårdens sidor har fått en ny struktur och design för att göra det enklare för dig att hitta den information du söker. Vi har också skrivit om all information så att den ska vara mer lättläst.

De nya sidorna är responsiva och anpassar sig därför efter din skärm oavsett om du besöker oss via mobil, surfplatta eller dator.

Bättre stöd för dig som arbetar med tandvård

Sidorna ska underlätta för dig som jobbar med tandvård att se till att dina patienter får det stöd och den ersättning som de har rätt till. De beskriver det statliga tandvårdsstödet, vad du som vårdgivare har för ansvar och hur du ansluter dig och begär ersättning.

De är också till för dig som är journalsystemleverantör till tandvården. Här hittar du information om aktuell driftstatus och beskrivningar för hur du kopplar ditt journalsystem till e-tjänsten för Tandvårdsstöd via journalsystem.

Även du som arbetar med frågor som rör organisation, ledning och styrning av tandvården kan ha nytta av att ta del av hur stödet fungerar och fördjupa dig i nyheter och statistik inom området.

En mer tillgänglig webbplats

För oss är det viktigt att alla kan använda vår webbplats. Därför har vi har utgått från ett tillgänglighetsperspektiv, inte bara för att underlätta för våra besökare med funktionsnedsättningar, men för att vi vet att en tillgänglig sajt gör att det blir enklare för alla besökare.