Tänk på att...
Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version.
Anders Liif ny HR-chef på Försäkringskassan Actions
Loading...

Anders Liif ny HR-chef på Försäkringskassan

20 juni 2017

Anders LiifAnders Liif blir ny HR-chef på Försäkringskassan. Han tillträder sin tjänst under hösten 2017. Anders Liif kommer närmast från Region Jönköpings län där han varit HR-direktör i åtta år. Han har tidigare varit på Försäkringskassan som personalchef för Stockholms län och en kort period som förhandlingschef.

- Anders Liif har lång erfarenhet som HR-chef i offentlig sektor. Hans kompetens och erfarenhet kommer att bli en mycket bra förstärkning i vårt arbete med att stärka myndighetens totala personalpolitiska arbete, säger Sture Hjalmarsson som är direktör för Avdelningen för ledningsstöd.

HR-staben, som är en del av Avdelningen för ledningsstöd, består av ett tiotal personer och har i uppdrag att bland annat ansvara för chefsrollen, myndighetens arbete med hälsofrågor och att säkra kompetensförsörjningen.

– Det känns som en mycket spännande möjlighet att få fortsätta arbeta med personalfrågor i en annan samhällsviktig myndighet, säger Anders Liif.Tillbaka till nyhetsarkivet