Tänk på att...
Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version.
Nya mobilanpassade webbsidor för dig som arbetar med hälso- och sjukvård Actions
Loading...

Nya mobilanpassade webbsidor för dig som arbetar med hälso- och sjukvård

Text Nya mobilanpassade webbsidor för dig som arbetar inom hälso- och sjukvård Actions
Loading...

De nya sidorna är responsiva och anpassar sig efter din skärm oavsett om du besöker oss via mobil, surfplatta eller dator. I samband med att vi gjort om designen har vi också skrivit om all information för att göra den enklare och mer lättläst.

Ett stöd för dig som arbetar i vården

Sidorna för hälso- och sjukvården ska underlätta för dig som har patientkontakter att se till att patienten får det stöd och den ersättning som hen har rätt till. De är också till för dig som arbetar med frågor som rör organisation, ledning och styrning av vården.

Sidorna beskriver vilket ansvar patienten, läkaren respektive Försäkringskassan har. De visar vilka olika medicinska underlag som finns och guidar i hur man fyller i dem. På hälso- och sjukvårdssidorna hittar du också statistik och nyheter inom området.

Ny design och navigering

Designen är helt ny. Det är ljusare, enklare och med en tydligare sidstruktur hoppas vi att det blir enklare hitta rätt information. Du kan navigera på det sätt som passar dig bäst; genom att klicka dig fram i innehållet på sidan, använda menyn eller sökfunktionen.

En tillgängligare webbplats

För oss är det viktigt att alla kan använda vår webbplats. Därför har vi har utgått från ett tillgänglighetsperspektiv, inte bara för att underlätta för våra besökare med funktionsnedsättningar, men för att vi vet att en tillgänglig sajt gör att det blir enklare för alla besökare. Allt utvecklingsarbete har skett i samarbete med tillgänglighetsexperter.  Alla texter följer reglerna för lättläst och begriplighet.

Vanliga frågor

Eftersom en massa sidor har försvunnit eller fått nya url:er (adresser) kan gamla bokmärken du lagt på din dator sluta att fungera. Då får du leta reda på sidan och göra ett nytt bokmärke.

Menyn har flyttats från vänster sida till höger sida. Man kommer åt den genom att klicka på Meny-knappen uppe till höger istället. Detta beror på att man inte kan ha en meny liggandes synlig i mobilen. Då skulle man ju inte se något på skärmen.