Tänk på att...
Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version.

Efterhandskontroller sommaren 2017

22 maj 2017

Under sommaren 2017 kommer Försäkringskassan att stoppa utskicken av efterhandskontroller från vecka 24 till vecka 29. Utskicken görs som vanligt till och med vecka 23. Det innebär att en begäran om underlag i samband med en efterhandskontroll kan sträcka sig in i vecka 24 och 25. I slutet av juli kommer utskicken att påbörjas igen.

Om du har semester och får en efterhandskontroll och har svårt att skicka in underlag under den perioden har du alltid möjlighet att ansöka om anstånd genom att ringa Kundcenter för partner på 0771 – 17 90 00. Om underlag inte kommit in skickar vi också en påminnelse innan vi fattar beslut.

Om du anser att det beslut du fått är felaktigt finns det möjligheter att få ärendet prövat på nytt. Om du får ett beslut om återkrav kan du begära att få beslutet omprövat. Det ska göras inom 2 månader efter att du mottagit beslutsbrevet.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Kundcenter för partner på telefon 0771- 17 90 00.Tillbaka till nyhetsarkivet