Tänk på att...
Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version.

”Bäst var alla studiebesök vi fick göra på de olika områdena”

Veronica Lindström jobbar som IT-samordnare

Vad var det som gjorde att du valde Försäkringskassans traineeprogram?

Mitt intresse för datorer och IT har funnits så länge jag kan minnas och med möjligheterna som finns inom Försäkringskassan var det självklart för mig att söka traineeprogrammet.

När du tittar tillbaka på din traineeperiod på Försäkringskassan, vad minns du som det bästa?

Bäst var alla studiebesök vi fick göra på de olika områdena. Det gav mig ett kontaktnät och en förståelse för organisationen som jag har mycket nytta av i dag.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

Arbetet är roligt och omväxlande. Möten, förberedelser, planering, ibland någon akut incident som påverkar produktionen då jag sammankallar ett felsökningsteam. Hög fart, men även lugna stunder som ger möjlighet att lyfta blicken och se vilka möjligheter man kan skapa för sig själv och teamet.

Vad är det bästa med att jobba på Försäkringskassan?

Områdena inom IT-avdelningen är många, vill man prova något nytt och ta sig an nya utmaningar så har man chans till det.

Vad skulle du vilja säga till studenter som snart är färdiga med sin utbildning och ska ge sig ut i yrkeslivet?

Var inte rädd för att misslyckas, våga ta dig an uppgifter som du kanske inte känner dig helt bekväm med. Du lär dig otroligt mycket och det är bra för din personliga utveckling.