Tänk på att...
Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version.

”Jag blir inspirerad av utmaningarna som mitt jobb för med sig.”

Leo jobbar som verksamhetsutvecklare.

Vad innebär ditt jobb som verksamhetsutvecklare? Ingen dag är den andra lik. Att arbeta som verksamhetsutvecklare är ett väldigt sammansatt arbete. Jag jobbar med de frågor som kommer in kring handläggningen av aktivitetsstöd. Vår roll är att vara ett stöd och att utveckla förbättringar inom verksamheten. Parallellt med detta jobbar jag även med olika projekt så som samarbeten med andra myndigheter för att göra det enklare för allmänheten.

 Vad är det bästa med ditt jobb?

Det är kul att få vara med och förändra till det bättre och se utvecklingen. Framför allt känns det bra att göra skillnad. Att göra det lättare för de som kommer i kontakt med oss.

Vilka utmaningar har du som verksamhetsutvecklare?

Utmaningarna med mitt jobb är också de saker som jag själv tycker är det bästa med mitt jobb: att snabbt kunna sätta sin in i problemet och förstå historien bakom det. Och att därefter prioritera de arbetsuppgifter jag har att göra.

Vilka egenskaper tycker du är viktigast för att trivas och lyckas i din roll?

Engagemang är det viktigaste. Att ta sig tid att förstå. Men också att kunna ta tillvara på tidigare erfarenheter och att använda dem när det kommer nya problem. Som verksamhetsutvecklare har jag flera projekt i gång samtidigt. Det är därför viktigt att trivas med ett högt tempo.

Relaterade länkar