Tänk på att...
Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version.

Examensarbete, praktik och kombinera studier med arbete

På Försäkringskassan finns det möjlighet att göra examensarbete och praktik. Du kan också arbeta hos oss samtidigt som du studerar.

Examensarbete

Du som studerar på högskola eller universitet kan ansöka om att få göra ditt examensarbete hos oss. För att ansöka är du välkommen att kontakta något av våra kontor med en beskrivning av ditt tänkta examensarbete. Försäkringskassans nationella växel når du på 0771-524 524.

Praktik

Vill du göra din praktik hos oss? Du är välkommen att kontakta det kontor du önskar praktik hos med en beskrivning av din utbildning, varför du vill göra praktik hos oss samt vilka önskemål du har. Försäkringskassans nationella växel når du på 0771-524 524.

För tillfället erbjuder vi inte möjlighet att göra examensarbete inom området IT på Försäkringskassan. Har du andra studentarbeten inom IT som du vill göra i samarbete med oss så är du välkommen att höra av dig till Försäkringskassan IT Traineeprogram

Kombinera studier med arbete på Försäkringskassan

Vi söker efter dig som vill kombinera dina studier med arbete hos oss. Vi annonserar löpande på vår sida med lediga jobb.

Våra lediga jobb

Arbetsmarknadsdagar och mässor

Att vara ute och träffa arbetssökande och studenter är viktigt för oss, och det gör vi bland annat på arbetsmarknadsmässor.

Varmt välkommen fram för att prata med oss!