Tänk på att...
Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version.

Jobba som servertekniker

Försäkringskassan har en av Sveriges största IT-avdelningar med cirka 1 200 anställda. Bli del av den genom att jobba som servertekniker.

Som infrastrukturtekniker inom Windows- eller Linuxserver kombinerar du din specifika serverkunskap med scriptfärdigheter och virtualiseringskompetens, för att tillsammans med ditt team bygga ny infrastruktur och livscykelhantera befintlig. Vi står inför en spännande framtid med behov av automatisering, vi bygger ett ”statligt moln” och vi arbetar med andra intressanta lösningar som t.ex. plattformar för olika AI- implementationer. Dessutom har Försäkringskassan i uppdrag att erbjuda samordnad säker statlig IT-drift till andra myndigheter, vilket innebär lösningar som vi inom IT-avdelningen ska utveckla och hantera. Så kom med på resan och var med och bygg framtidens IT-infrastruktur hos oss!