Tänk på att...
Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version.

Systemutvecklare? Ta Sveriges viktigaste it-jobb

Vi har lediga it-jobb. Nu söker vi systemutvecklare, kravanalytiker och testutvecklare till vårt helt nya kontor i Trelleborg. Är du beredd att ta Sveriges viktigaste it-jobb?

Ansök nu

Systemutvecklare till Försäkringskassans nya it-kontor i Trelleborg

Vi söker systemutvecklare till Karlskrona - och till vårt helt nya IT-kontor i Trelleborg

1 minut

Det här gör du som systemutvecklare, kravanalytiker och testutvecklare

 • Systemutvecklare: Som kodutvecklare skriver du kod för frontend och/eller backend och har möjlighet att röra dig från container och applikationsserver till användarupplevelse. I din vardag kommer du i nuläget främst jobba med HTML5, JavaScript, Vue.JS, Java, C++ för att ge några exempel.
 • Kravanalytiker: Som kravanalytiker hos oss är du länken mellan verksamheten och systemutvecklarna. I dina arbetsuppgifter ingår att identifiera och dokumentera bland annat aktörer, användningsfall, användargränssnitt, regler, begrepp, icke funktionella krav samt beroenden mot andra intressenter. Du skapar förståelse för kraven i teamet. Tillsammans och i nära samarbete med både product owner och scrum master ser du till att backloggen är uppdaterad och förberedd inför sprintplanering.
 • Testutvecklare: Som Testutvecklare skriver du testkod och driver frågor kring testnivåer, regelbundna körningar av testsviter, GUI-tester, prestandatester etc. Du förväntas vara det agila teamets testautomationsexpert och driver testautomationsfrågor inom teamet och tvärgående mellan team tillsammans med andra testutvecklare. Ditt huvudsakliga kompetensområde är testutveckling med fokus på kvalitetssäkring.

Vi rekryterar löpande till kontoret i Trelleborg

Vi etablerar ett nytt it-kontor i Trelleborg och rekryterar till en början ett tjugotal medarbetare med målet att på sikt öka till ett femtiotal. Etableringen på en ny ort är en följd av att Försäkringskassans hela it-verksamhet växer.

Rekryteringen startar våren 2022 med fokus på systemutvecklare, it-arkitekter och chefer. Självklart finns det plats också för annan it-kompetens. Vi söker personer som vill verka i en miljö som präglas av förändring och utveckling.

Kontorslokalen i centrala Trelleborg ska utformas för att passa en framtida hybridarbetsplats.

Spontanansök till Trelleborg

Har du annan it-kompetens än den vi söker till Trelleborg just nu? Hör gärna av dig till oss med en spontanansökan så matchar vi din kompetens mot vårt behov. Vi är alltid intresserade av rätt kompetens till vår stora it-avdelning.

Spontanansök

Jobba i en av Sveriges största it-miljöer

Möt Maria – systemutvecklare på Försäkringskassan

1 minut

Försäkringskassan har en av Sveriges största it-miljöer och runt tolvhundra medarbetare. Kraven på drift och utveckling är höga. Verksamheten är samhällskritisk och varje dag hanteras utbetalningar på 1,3 miljarder kronor i form av bland annat föräldrapenning, sjukpenning och även pensioner. Vi utvecklar och hanterar driften av it-system åt flera andra myndigheter.

Vi finns med it-verksamhet i

 • Sundsvall
 • Kalix
 • Luleå
 • Söderhamn
 • Stockholm
 • Göteborg
 • Karlskrona
 • Snart i Trelleborg

Ny hybridarbetsplats i centrala Trelleborg