Tänk på att...
Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version.

HR-specialist? Här finns lediga jobb inom rekrytering och bemanning

Vi söker nu HR-specialister, till flera orter, som vill förstärka och utveckla rekryteringsarbetet på Försäkringskassan.

Är du vår nya HR-specialist?

Som HR-specialist inom rekrytering och bemanning skapar du mervärde för verksamheten genom att ge ett kvalificerat stöd till Försäkringskassans chefer i rekryterings- och bemanningsarbete. 

Lediga jobb finns i Malmö, Karlshamn, Göteborg, Stockholm och Östersund

Läs mer om jobbet och ansök senast den 14 augusti.

HR-specialister i Malmö

HR-specialister i Karlshamn

HR-specialister i Göteborg

HR-specialister i Stockholm

HR-specialister i Östersund

I rollen ansvarar du för att driva rekryteringsprocesserna från start till slut. Du coachar och vägleder cheferna i enlighet med vår kompetensbaserade rekryteringsmodell. Stödet du ger cheferna skiljer sig åt beroende på behov.

Arbetet innehåller både operativt rekryteringsarbete, utvecklingsarbete och administration. Du kommer också att aktivt medverka i framtagandet av nya processer, rutiner och mallar. Du kommer att arbeta med chefer över hela landet och stöttar cheferna via digitala kanaler i första hand.

Under de kommande åren kommer vi att genomföra ett stort förändringsarbete där du som HR-specialist kommer att få ett utökat ansvar i rekryteringsarbetet och dess processer.

Arbeta på Försäkringskassan

Att arbeta på Försäkringskassan är ett viktigt jobb. Varje år fattar vi 21 miljoner beslut som påverkar människors liv och hela samhället. Därför tar vi vårt arbete på största allvar. Vi följer lagar och regler, informerar och vägleder, bryr oss och visar omtanke.

Det är ett jobb för dig som vill vara med och ta ansvar. Välkommen till Försäkringskassan.

Relaterade länkar