Tänk på att...
Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version.

Är du jurist och beredd att göra skillnad?

Försäkringskassan hanterar drygt 40 ersättningar och bidrag och betalar ut cirka 230 miljarder om året. Vi påverkar människors liv. Det ansvaret axlar vi dagligen. Det kan du också göra.

Foto på jurister på Försäkringskassan

Vi behöver fler jurister, som kan tänka strategiskt och kreativt. Det handlar om allt från att stödja våra handläggare att alltid fatta korrekta beslut enligt gällande lagar och regler, till att ge stöd i IT-utveckling och dataskyddsfrågor.

Det handlar även om att utveckla och förädla regelverket bakom de 21 miljoner beslut Försäkringskassan fattar varje år, så att det blir tydligare och mer förutsägbart.

Framförallt handlar det om att använda dina kunskaper och erfarenheter till att göra skillnad för enskilda människor och hela samhället. Det är ett stort ansvar. Vill du dela det med oss?

Lediga juristjobb:

Försäkringskassan söker avdelningsjurister till Avdelningen för nationell tandvård, internationell vård och arbetsmarknadsstöd (NA) i Malmö

Träffa vår medarbetare

Möt Ulrika – jurist på Försäkringskassan

1 minut