Försäkringskassans logotyp
Logga in
Tänk på att...

Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version.

Examensarbete, praktik och kombinera studier med arbete

På Försäkringskassan finns det möjlighet att göra examensarbete och praktik. Du kan också arbeta hos oss samtidigt som du studerar.

Kombinera studier med arbete

Vi söker efter dig som vill kombinera dina studier med arbete hos oss. Vi annonserar löpande på vår sida med lediga jobb.

Lediga jobb

Examensarbete inom it

Du som studerar på högskola eller universitet kan anmäla intresse för att göra ditt examensarbete hos oss. Arbetet skrivs på plats på något av våra it-kontor under höst- och vårtermin. Du behöver vara svensk medborgare och bli säkerhetsklassad.

Mer information om VT 2024 kommer.

Examensarbete inom andra områden

Du som studerar på högskola eller universitet kan ansöka om att få göra ditt examensarbete hos oss. För att ansöka är du välkommen att kontakta något av våra kontor med en beskrivning av ditt tänkta examensarbete. Försäkringskassans nationella växel når du på 0771‑524 524.

Praktik

Vill du göra din praktik hos oss? Då är du välkommen att kontakta det kontor du vill praktisera på med en beskrivning av din utbildning och varför du vill göra praktik hos oss. Försäkringskassans nationella växel når du på 0771‑524 524.

Arbetsmarknadsdagar och mässor

Att vara ute och träffa arbetssökande och studenter för oss är viktigt. Det gör vi bland annat på arbetsmarknadsmässor.

Ett axplock av de mässor vi besöker under 2023:


Mässa

Tid

Rekryteringsmässan‑Digitalt 2024

21 september

Nackademins branschdagar

10 oktober

D-dagen, Stockholm KTH

12 oktober

Traineeguiden, Stockholm

13 oktober

Senast uppdaterad