Tänk på att...
Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version.
Hjälp oss att bli bättre Actions
Loading...

Hjälp oss att bli bättre

Text speglad Kontakt/Om Webbplatsen Hjälp oss blir bättre Actions
Loading...

Har du en idé om hur vi kan bli bättre, vill du klaga, ge beröm eller ställa en fråga?

banner_text_speglad_kontakt_omwp_forbattringsforslag Actions
Loading...
banner_text_speglad_kontakt_omwp_berom Actions
Loading...
Text speglad Kontakt/Om webbplatsen Om hjälp oss att bli bättre Actions
Loading...

När du väljer att lämna ett förbättringsförslag hamnar du på vår sajt Hjälp oss bli bättre. Där kan du tipsa oss om hur vi kan bli bättre på allting från handläggning och bemötande i telefon till hur våra e-tjänster kan bli ännu bättre. Du får också veta hur vi ligger till på de förslag som har lämnats in. 

För att skriva inlägg eller kommentera i detta forum så behöver du ange ditt namn och din e-postadress. Anledningen är att vi ska kunna besvara dig och för att verifiera att det finns en person bakom förslaget. Din e-postadress visas aldrig för andra besökare i forumet.

De förslag som lämnas in blir allmän handling och publiceras tillsammans med ditt förnamn på Hjälp oss bli bättre-sajten. Lämna aldrig ut privat information som kontonummer eller personnummer här. Har du personliga frågor eller frågor om ditt ärende hänvisar vi till våra ordinarie kontaktvägar. Som användare av detta forum accepterar du att det du skriver publiceras och därmed kan läsas av andra användare.

Vi publicerar ditt förslag så fort vi har möjlighet och kommer inte publicera förslag som innehåller känsliga personuppgifter, som är stötande, uppviglande eller kränker enskildas personliga integritet. Detta innebär bland annat att vi förbehåller oss rätten att inte publicera förslag där påhopp på person eller organisation förekommer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort förslag som skrivits i ett uppenbart marknadsföringssyfte och/eller marknadsföring av lediga tjänster.

Om någon annan än Försäkringskassan eller våra experter kommenterar på ett förslag tar vi inte ansvar för det inlägget.

Vill du ha kontakt med oss i ditt ärende ber vi dig ringa kundcenter på telefon 0771-524 524.