Tänk på att...
Din webbläsare är av en äldre modell. Det innebär att du kanske inte kan använda alla funktioner på webbplatsen. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en nyare version.
Förbättrade e-tjänster för arbetsgivare Actions
Loading...

Förbättrade e-tjänster för arbetsgivare

Text Förbättrade e-tjänster för arbetsgivare Actions
Loading...

Nu har vi lanserat den nya designen på e-tjänsterna för arbetsgivare. I samband med det lanserar vi också tjänsten Personligt webbmöte. Det är ett nytt sätt för dig att direkt få prata med en handläggare och få hjälp med ditt ärende.

Ny design

De nya sidorna är responsiva och anpassar sig efter din skärm, oavsett om du besöker oss via mobil, surfplatta eller dator. Du loggar in på e-tjänsterna för arbetsgivare genom att klicka på Logga in högst upp till höger på sidan.

Personligt webbmöte – prata med en handläggare direkt

Personligt webbmöte gör det möjligt för dig att få personlig hjälp när du är inne på en e-tjänst eller om du har problem att logga in. Du kopplas ihop med en handläggare från kundcenter som hjälper dig direkt med ditt ärende.

  • Erbjudande om personligt webbmöte kommer upp automatiskt på de sidor där tjänsten finns tillgänglig.
  • Om du tackar ja till erbjudandet kopplas en skärmspegling upp så att du och handläggaren delar vy (det är bara Försäkringskassans webbplats ni kan se tillsammans).
  • Därefter får du support via en chatt eller genom ett videosamtal. Handläggaren kan då visa dig hur du fyller i uppgifterna i e-tjänsten du har öppen på din skärm.
  • Personligt webbmöte öppnar samma tid som vårt kundcenter och stänger en halvtimme innan kundcenter stängs. Är många inne på sidan samtidigt som dig blir du placerad i kö.
  • Försäkringskassan sparar inte någonting av samtalet. Om du använder video är mötet enbart tillgängligt via så kallad streaming och spelas inte in och sparas således inte.

Inloggning med lösenord försvinner

Från och med den 28 maj tar vi bort möjligheten att logga in med lösenord. Du loggar in med ditt personliga BankID eller Mobila BankID.